Aleyan Taverna

26.08.2013 17:30

Kahden kaupungin välillä venyy pitkä tie, jonka varrella matkailijaa uhkaavat villieläimet, kiroukset ja ryövärit. Puolessavälissä matkaa, noin päivän matkan päässä kummastakin kaupungissa sijaitsee pieni majatalo nimeltä Aleyan Taverna. Tämä pieni taverna on vuosiensa aikana nähnyt monenlaista kulkijaa ja se on kuullut monta tarinaa. Oletko yksi josta tulee osa tämän tunnelmallisen paikan historiaa ja tarinoita?

 

Aleyan Taverna on 16 kokeneelle pelaajalle tarkoitettu tunnelmointiin ja tarinoihin keskittyvät larppi, on kevyesti fantasiateemainen ja - yllätys, yllätys - sijoittuu tavernaan. Peli on rajoitettu täysi-ikäisille, ja tarjolla oleva ruoka sisältää punaista lihaa autenttisuuden takia. Hahmot kirjoitetaan kokonaan valmiiksi larpin puolesta.

 

Larppi järjestetään n. 30 km Tampereelta etelään, Vesilahden kunnan omistamassa Lammasniemessä, osoitteessa Lammasniementie 70, 37470 Vesilahti. Osallistumismaksu on 15-20 euroa, jolla kustannetaan tilan ja astiaston vuokra, ja osa ruuista ja juomista. Aikana toimii lauantai 8.2.2014, ja paikalle saavutaan klo. 14.30 alkaen, peli alkaa kello 16.00. Proppautuminen paikan päällä mahdollista.

Ilmoittautumiset osoitteeseen liekkeenvalve@ymail.com. Mainitsethan ilmoittautumisessasi nimesi, syntymäaikasi, sukupuolesi, pituutesi (rotuja, joissa merkitsee), larppikokemuksesi ja jos sinulla on jotain toiveita hahmon suhteen (käytetään apuna hahmojaossa, joten et välttämättä saa toivomaasi hahmotyyppiä), ja mahdolliset allegiat.